Om Hedens Hjemmepleje

Hedens Hjemmepleje er stiftet af social- og sundhedsassistenterne Camilla og Andreas Hedegård Østergaard, som tilsammen har mere end 30 års erfaring indenfor ældreplejen, de fleste år i Herning kommune, hvor vi også bor. Vi har erfaring fra både den kommunale og private hjemmepleje og har en stor tro på, at vi qua vores mange års erfaring kan medvirke til at skabe de bedst mulige betingelser for både borgere og medarbejdere.

Vi har begge erfaring som udekørende i plejen, som planlæggere på kontoret og som ledere i hjemmeplejen. Det er denne kombination, som giver os den bredest mulige viden og indsigt i at kunne hjælpe vores borgere bedst muligt.

Værdigrundlag

Vores værdigrundlag bygger på Kvalitet, Samarbejde og Sammenhæng.

Vi tror på at en pleje af høj kvalitet via et godt samarbejde med både borgere, pårørende, tværfaglige samarbejdspartnere samt på tværs af sektorer tilsammen giver en sammenhæng for de borgere vi hjælper.
Vores erfaring viser, at der ofte kan opstå misforståelser, når mange bliver en del af en borgers forløb. Det er de mange tråde Hedens Hjemmepleje vil samle, så borgerne får en oplevelse af sammenhæng og mening med den hjælp de modtager.

 • Kvalitet
  Vores medarbejdere besidder en høj grad af faglighed og gennemgår løbende uddannelse og sparring, og det kombineret med kontinuitet i planlægningen af borgernes hjælp er med til at fastholde en høj kvalitet.
 • Samarbejde
  Samarbejde er en stor del af arbejdet i hjemmeplejen, da der ofte er flere involverede i borgernes hjælp. Hedens Hjemmepleje prioriterer dette samarbejde højt, hvad enten der er tale om samarbejde med borgere, pårørende eller tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Sammenhæng
  Ofte kan det at skulle modtage hjemmepleje være kompliceret for den enkelte borger og de pårørende. Hedens Hjemmepleje vil sikre at skabe et sammenhængende forløb, så de giver mening for borgerne.

Bæredygtighed

Hedens Hjemmepleje har et stort fokus på bæredygtighed. Både omkring den grønne omstilling men også på at skabe en bæredygtig organisation med en høj grad af trivsel for vores medarbejdere. 

Vi arbejder løbende for at støtte op om bæredygtighed og udvikle endnu flere grønne løsninger i Hedens Hjemmepleje.

Den grønne omstilling

 • Hybrid biler ( primo 2024 )
 • El cykler
 • Beklædning som er 100 % økologisk, produceret under REACH forordningen og ”fair conditions”, som udover at tage hensyn til miljøet sikrer mindst mulig brug af kemiske stoffer i produktionen og sikrer ordentlige arbejdsforhold for medarbejderne. 

En bæredygtig organisation

Hedens Hjemmepleje arbejder også dagligt på at sikre en bæredygtig organisation, så vi sikrer at fastholde vores medarbejdere på lang sigt. Dette gør vi blandt andet via:

 • Balance mellem privatliv og arbejdsliv
 • Gode arbejdsforhold og vilkår
 • Mulighed for udvikling for den enkelte og i arbejdsfællesskabet
 • En synlig og nærværende ledelse
 • Sundhedsordning for alle medarbejdere

Ledige stillinger

   Vi har løbende behov for nye medarbejdere.

   Brug kontaktformularen her hvis du ønsker at sende en uopfordret ansøgning.

   Du kan uploade din ansøgning og cv her.   Maks filstørrelse: 6 Mb

   Send os forespørgsel i nedenstående kontaktformular